Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها شهروندان تهرانی برای خرید مرغ، روغن، میوه و کالاهای اساسی به فروشگاه ها و میوه و تره بار مراجعه می کنند اما با کمبود عرضه و افزایش قیمت ها روبرو می شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تهران پرس، بی تدبیری های دولت و وزرای صمت و کشاورزی باعث شد که در طول ماه های گذشته با کاهش عرضه روغن و مرغ و همچنین افزایش قیمت آن مواجه شویم؛ موضوعی که باعث برهم خوردن آرامش روانی مردم جامعه شد و دردسرهایی را برای آنان رقم زد و از طرفی دیگر، مسئولان دولتی در سکوت کامل خبری، پاسخگو این نیاز مردم نبودند و فقط اعلام کردند که ما کالای کافی در کشور داریم اما شبکه توزیعی مان مشکل دارد و به همین جواب بسنده کردند و تدبیری در جهت حل مشکل از ریشه، اجرایی نکردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متاسفانه با عدم تدبیر و مدیریت دولت در طول ماه های گذشته، با کمبود عرضه روغن و مرغ مواجه بودیم و در طول روزهای گذشته این بی تدبیری نمایان تر شد، یعنی زمانی که مردم و شهروندان تهرانی برای خرید مرغ، روغن، میوه و کالاهای اساسی به فروشگاه ها و میوه و تره بار مراجعه کردند، یا با کاهش عرضه مواجه شدند و یا با قیمت های بالا روبرو شدند که توان خرید کافی آن را نداشتند. به نظر می رسد بحران کمبود عرضه روغن و مرغ در بازار که در کشورمان به یک مسئله عادی تبدیل می شود باید در روزهای منتهی به شب هم پیش بینی می شد تا این گونه مردم در ایام نوروز با این مشکل دست به گریبان نباشند و این موضوع نشان از بی خیالی و بی تدبیری دولت در کنترل اوضاع بازار در آخرین ماه های باقی مانده به عمر این دولت دارد و یقینا اگر در کشورمان با وفور کالا مواجه نبودیم و کشورمان ظرفیت خوبی برای تولید محصولات کشاورزی را نداشت و مردم هم در این زمینه همکاری نمی کردند، امروز با بحران در تامین غذایی در کشور مواجه بودیم و یقینا مسئولان دولتی هم راهکاری برای حل این مشکل نداشتند و مردم عید تلخی را سپری می کردند.

یا کالایی در شب عید نداریم و یا اینکه با قیمت بالا به فروش می رسد

محسن جندقی کارشناس رسانه در حوزه اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار تهران پرس با اشاره به عدم مدیریت دولت در شب عید در کنترل و عرضه کالاهای مورد نیاز مردم گفت: در طول سال های گذشته با کمبود عرضه و کالاهای اساسی مورد نیاز در کشور مواجه بودیم و دولت تدبیر اساسی برای حل این مشکل نداشت و به همین دلیل مردم این کالاها را با قیمت بالا خریداری می کردند و در شب عید شاهد بودیم که مرغ و روغن در بازار به سختی یافت می شود.

وی ادامه داد: دولت باید برنامه ریزی بهتری برای کنترل بازار در شب عید انجام می داد تا مردم دچار سختی نشوند اما دیدیم که یا کالایی کم بود و یا اینکه با قیمت زیادی به دست مردم می رسید و عمده مردم از این وضعیت ناراضی اند و به بی خیالی و بی تدبیری دولتی که شعارش تدبیر و امید است، انتقاد شدید دارند.

جندقی افزود: بازار به گونه ای رها شده است که این سوال مطرح است که چرا دولت نظارتی بر وضع بازار و معیشت مردم ندارد و نسبت به این موضوع هیچ دغدغه ای از خود نشان نمی دهد.

این کارشناس رسانه در حوزه اقتصاد خاطر نشان کرد: دولت در ابتدای سال بود که اعلام کرد ما هیچ کالایی در کشور کم نداریم و مشکل از شبکه توزیع آن است و اینک اعلام کرده که اگر ما می توانستیم وزارت بازرگانی را احیا کنیم یقینا با مشکلات فعلی در کشور روبرو نمی شدیم و این در حالی است که اگر دولت راست می گفت می توانست وضعیت وزارت کشاورزی و صمت را ساماندهی کند و در نهایت مشخص کند که کدام یک متولی کنترل بازار در کشور هستند؟

وی اضافه کرد: قیمت ها در کشورمان با تورم بالا روبروست و کشاورز یک محصول را با قیمت پایین به فروش می رساند و اگر بخواهد همان محصول را از بازار خریداری کند باید قیمت چند برابری پرداخت کند و به همین دلیل انگیزه کافی برای کاشت محصول ندارد و همین موضوع باعث می شود که بازار با کمبود آن محصول روبرو شود و مردم با قیمت چند برابری آن را خریداری کنند و در این خصوص دولت باید تدبیری کند تا بتواند با تعیین الگوی کشت بهینه محصولات زراعی، مدیریت بهتری بر عرضه محصولات کشاورزی در بازار داشته باشد.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کمبود عرضه بی تدبیری شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری مشهد گفت: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که بتواند کمبود ناوگان آنها را جبران کند.

محسن شریعتی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در مجموعه شهرداری مشهد در حال حاضر ۱۷۷۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس در ۱۶۷ خط فعالیت می‌کنند و در ۳۷۰۰ جایگاه مسافر و ۱۷ پایانه اتوبوسی به مسافران ارائه خدمت می‌کنند.

وی با اشاره به مدل اتوبوس‌ها که ۱۲ متری و ۱۵ متری در سه‌محور و دو کابین هستند، افزود: انبوه اتوبوس‌های تندرو خطوط اصلی را خدمات می‌دهند، اما در بعضی خطوط که محدودیت‌هایی از جمله حاشیه شهر و تردد ماشین‌های سنگین وجود دارد که وسایل حمل‌ونقل دیگری مسافران را به پایانه‌ها و خطوط اصلی اتوبوس‌های تندرو منتقل می‌کنند.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد ادامه داد: به ازای هر اتوبوس به صورت استاندارد باید دو و نیم برابر راننده وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۷۰۰ اتوبوس باید به ۲۷۰۰ اتوبوس برسد که کمبود ناوگان اتوبوس‌رانی برطرف شود.

شریعتی با اشاره به محدودیت‌های به وجود آمده در خصوص استفاده از رانندگان پایه یک، کمبود نیرو در کلان‌شهرها و هزینه خرید اتوبوس تصریح کرد: عمدتاً تمام پتانسیل منابع انسانی به کار گرفته نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این نمایشگاه یک عامل مثمرثمر در انتقال تجربیات و به دست آوردن اطلاعات جدید است.

کد خبر 750109

دیگر خبرها

  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟